Golv- & Sportmattor

Bilmattor Rubber Alu
Sportmattor för bilen i gummi. Frammattorna har inslag av kromad aluminumplatta-look. "Aluminiumplattan" är i mjuk plast. Mattorna är räfflade och mycket snygga.Ett set med fyra st bilmattor. Undersidan av mattorna är av gummi med små gummipiggar för ett bättre fäste.Mattorna är universal och pa...
298 kr
Alu Matta - Racing Heel Pad
Aluminiumplatta som fästs på golvet i bilen. Plattan har en upphöjning för att ge stöd för foten/hälen.Monteringssats medföljer.Storlek: 265 x 200 mm.
79 kr
Bilmatta Fire & Furious - Bakmattor
Produkten finns med andra alternativ
Sportmattor för baksätet i bilen.Ett set med två st bilmattor i U.S style med flames. Mattorna är tillverkade i förstärkt gummi och rikligt med färgpigment.Undersidan av mattorna har anti-slip.Mattorna är universal och passar de flesta bilmodeller.Storlek på mattorna34,5 x 42 cm.
Alu Matta - Bullet-Pad
Aluminiumplatta som fästs på golvet i bilen, kan fästas vid både i bak- och framsätena.Monteringssats medföljer.Storlek: 210 x 315 mm.
119 kr
Alu Matta - Racing-Pad
Kromad aluminiumplatta som fästs på golvet i bilen, kan fästas vid både i bak- och framsätena.Plattan skruvas fast, skruvar medföljer.Storlek: 32 x 32 cm.
179 kr
Bilmatta US Racing
Produkten finns med andra alternativ
Sportmattor för framsätena i bilen.Ett set med två st bilmattor med U.S style. Mattorna är tillverkade i förstärkt gummi och rikligt med färgpigment.Undersidan av mattorna har anti-slip.Mattorna är universal och passar de flesta bilmodeller.Storlek på mattorna68 x 43,5 cm.
Bilmatta Racing Rubber
Produkten finns med andra alternativ
Sportmattor för bilen.Ett set med två st bilmattor. Mattorna är tillverkade i förstärkt gummi.Mattorna är universal och passar de flesta bilmodeller.Storlek på mattorna44 x 68 cm.
Bilmatta Silverplate
Svarta sportmattor för bilen.Ett sett med fyra st bilmattor. Mattan till förarsidan har en aluminiumplatta med infällning av gummi. Undersidan av mattorna är av gummi med små gummipiggar för ett bättre fäste.Mattorna är universal och passar de flesta bilmodeller.observera att det endast är e...
289 kr